Sobre mi:

Dades Personals:

Em dic Anke Gessner, vaig néixer el 1966 en Alemanya/Erfurt i visc des de fa 25 anys a Reus i Castellvell del Camp.

Tinc tres fills entre 16 i 21 anys, una casa al camp amb animals i un hort. És clar que la meva passió són els idiomes. Parlo castellà i català amb fluïdesa, vaig estudiar rus com a carrera universitària. Apart de  classes d’alemany  també  faig alguna d’anglès. M’agrada llegir, prefereixo llibres que fan pensar, m’encanten les pel·lícules franceses, prefereixo la ràdio a la televisió i escolto tot tipus de música que m’alegra i em fa ballar. Caminar per boscos, prats i parcs em fa sentir feliç.

Formació.

Soc llicenciada en Filologia Alemanya i Russa de la Universitat d’Erfurt a Alemanya, amb el títol homologat a Espanya. Després d’aquests estudis vaig cursar un postgrau d’Ensenyament de l’Alemany com a Llengua Estrangera a la Universitat Friedrich Schiller de Jena/Alemanya. El 2011 vaig fer un Màster en Ensenyament de Llengües Estrangeres a l’ESO i EOI a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Participo regularment en cursos de formació continuada, sobretot al Goethe-Institut de Barcelona.

Experiència professional:

La meva primera experiència professional va ser com a professora d’alemany i rus en un Institut d’Educació Secundària a Alemanya/Halle.

A banda de la meva experiència a l’àmbit de l’ensenyament he treballat de guia de turisme amb turistes russos, intèrpret de rus i espanyol i recepcionista d’un càmping.

Vaig treballar a l’acadèmia d’idiomes International House a Reus de 1992 a 1997.

Durant 12 anys vaig ser professora d’alemany del Servei Lingüístic de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, impartint classes de llengua general i d’alemany turístic a la Facultat de Turisme i Oci de Vila-seca.

Vaig tenir l’oportunitat de treballar com a professora d’alemany a instituts, entre ells     l' IES Marianao de St. Boi de Llobregat , l'IES Roda de Barà i l'Institut de Tarragona.

Vaig col·laborar al Centre de Formació de l'Ajuntament de Cambrils com a professora de l'alemany per a adults.

 

Vaig assumir les classes de conversa a l'EOI de Reus durant uns anys fins que no podia combinar-les més amb les meves obligacions a la meva acadèmia pròpia.

 

Actualment dono classes de l'alemany a la meva pròpia Escola d' Alemany. Aquí ensenyo a partir de 12 anys a totes les edats en cursos de llengua general, professional i a més a més  de preparació d'exàmens oficials.

 

Soc professora col·laboradora del Centre de Idiomes Modernes de l' Universitat Oberta de Catalunya (UOC).