Oferta de classes: varietat i atenció individualitzada

 

 

Quin tipus de classe prefereixes?

 

Classes individuals

T’ofereixo classes d’alemany d’acord amb els teus desitjos i interessos, el teu ritme d’aprenentatge i els teus objectius en relació a l’idioma. Tant si comences de zero com si ja saps alguna cosa o molt de l’idioma, partirem des del teu nivell personal i et guiaré i acompanyaré en el camí fascinant cap al domini de l’alemany.

 

Classes en grup petit ( max. 4 persones)

Junts s’aprèn més fàcil. Si t’agraden les activitats en parella o en grup i ets una persona que sap adaptar-se a la dinàmica d’un grup, llavors et recomano aprendre alemany en un grup petit. La finalitat de qualsevol idioma és la comunicació. Una classe amb diferents persones permet intercanviar idees de diferents àmbits en la llengua meta, compartir experiències en l’aprenentatge i una varietat d’ activitats participatives.

 

Classes per a joves (12-18 anys)

Ja saps bastant anglès i a més a més has après com funciona la teva llengua materna. Doncs, l’alemany serà molt fàcil per a tu i el seu domini serà el plus d’excel·lència que t’obrirà moltes portes en el futur. Pot ser que ja sàpigues una mica d’alemany perquè has fet una optativa a l’institut i en vols aprendre més. O has triat ara l’alemany com a segona o tercera llengua estrangera per a tu. Tens el futur assegurat. Amb les notícies sobre l’enorme demanda a Alemanya de gent qualificada i l’àmplia oferta de beques per a estudiar i investigar a les universitats d’Alemanya, Àustria o Suïssa, només et falta saber l’idioma. T’ofereixo classes amb temes realment interessants per a gent jove, una gramàtica fàcil i sobretot molta conversa i pràctica de comprensió.

 

Preparació d’exàmens oficials ( individual o en grup)

Preparo i tramito les matriculacions a tots els exàmens oficials:

Fit in Deutsch 1 i 2 (A1/A2) per a joves  

Start Deutsch 1 i 2 (A1/A2)

Zertifikat Deutsch (B1) i ZD per a joves equival First Certificate en Anglès

Zertifikat Deutsch B2 i C1/C2

 

curs intensiu de 80 hores ( individual o grup fins a 10 persones)

Especialment l'estiu es una bona oportunitat de fer un curs intensiu. Aprens durant un mes de dilluns a divendres durant 4 hores diàries alemany.  Aquest estudi intensiu significa una total immersió a l'idioma sense pauses i en el millor cas sense altres obligacions com a institut o la feina. Un curs intensiu té de avantatge que progressares molt ràpid en molt poc temps pots cursar tot un nivell. A més a més es molt més econòmic en comparació amb els cursos anuals. Un curs intensiu requereix ,però, una concentració sencera a l'aprenentatge i al menys dues hores addicionals per les deures i profunditzar de la nova matèria. Moltes hores de classe juntes desenvolupen normalment una dinàmica de grup molt motivadora, que fa l'aprenentatge amb altres persones molt interessant i enriquidora.

¿Está interessat en alguna de les classes?

No dubti en posar-se en contacte amb mi, per telèfon o correu electrònic. També pot utilizar el formulari de contacte per a solicitar informació o per a inscribir-se.